Välorganiserad redovisning som hjälper ditt företag att växa

Om Ganthor Ekonomi

Trygghet

Vi på Ganthor Ekonomi är medlemmar i SRF (Sveriges Redovisningskonsulters Förbund) och följer alla principer och riktlinjer enligt REX som en nationell standard för redovisningsuppdrag.

Offertförfrågan

Vi vill gärna komma i kontakt med er för att bättre kunna förstå er verksamhet, för att på så sätt kunna lämna offert på våra tjänster. Klicka här för komma i kontakt med oss, skriv lite om vilken typ av tjänster ni efterfrågar, så återkommer vi med mer information.

Rådgivning

Bokslut

Redovisning & Bokföring

Deklaration

Lönehantering

Därför ska du välja oss:

Spara tid och pengar

Låt oss fokusera på ditt företags ekonomi så kan du fokusera på det som du gör bäst, vilket är att ägna tid åt din verksamhet. Vi tar hand om allt från redovisning, bokslut och era deklarationer.

Administrativa tjänster

Låt vår engagerade personal ta hand om era administrativa processer inom ekonomi och lönehantering. Vi kan även bistå med juridisk vägledning via våra samarbetspartners.

Förstå siffrorna

Vi hjälper dig att förstå ditt företags räkenskaper och svara på alla dina frågor.

Molnlösningar för ditt företag

Vi använder oss av Fortnox som är ett smidigt affärs- och bokföringsprogram som ger oss möjligheten att interagera med dig som kund. Programmet erbjuder smarta funktioner som underlättar arbetet med din ekonomi.

Auktoriserade Redovisningskonsulter

Ganthor Ekonomi är en auktoriserad byrå som är anslutet till Srf konsulterna och vi jobbar i enlighet med Rex

Som Srf Auktoriserade Byrå kan du vara säker på att vi arbetar enligt gällande branschstandard och att våra redovisningskonsulter har en gedigen ekonomisk utbildning och flera års erfarenhet i yrket.

Rex är ett ramverk med grundläggande principer och riktlinjer som bygger på att skapa kvalitativa redovisningstjänster och ersätter från januari 2018 den tidigare Reko-standarden.

RSS Nyheter – Tidningen Konsulten

 • Uppskattad premiär för Srf Fokus augusti 28, 2019
  Srf Fokus är ett halvtimmes långt direktsänt webinar som vänder sig till Srf konsulternas medlemmar och kunder. Premiäromgången den 26...
 • Auktorisation ger högsta kundnöjdheten augusti 22, 2019
  På Srf konsulternas begäran har SKI genomfört en kundnöjdhetsstudie* av redovisningstjänster i Sverige. Resultatet är mycket glädjande för branschen som...
 • Ändrade skatteregler påverkar redovisningen juni 14, 2018
  K3 och skatter I K3 regleras redovisningen av skatter i kapitel 29. Uppskjuten skatt ska i balansräkningen värderas enligt de...
 • Svenska vinnare i GPA awards 2018 juni 7, 2018
  Vi kan även detta år konstatera att ett flera svenska aktörer ligger i topp och ett antal av dessa fick...
 • Nordiskt ekosystem för finansiell data maj 30, 2018
  Den 15 maj möttes de nordiska näringsministrarna i Stockholm. Vid mötet presenterade Bolagsverkets generaldirektör Annika Stenberg visionen om ett framtida...

Intresserad av våra tjänster?

Kontakta oss idag!