Kapitalförvaltning

Behovsanpassade investeringslösningar utifrån din situation, dina mål och förväntningar.

Försäkringsrådgivning

Fristående försäkringsrådgivning inom ramen för personrisk och pensionsförsäkring.

Redovisning & Rådgivning

Din långsiktiga samarbetspartner inom redovisning och ekonomisk rådgivning för dig och ditt företag.

Kapitalförvaltning

Aktiv och behovsanpassad förvaltning för din unika situation

Om du fått nog av bankrådgivare som enbart talar varmt om de egna fonderna eller på den provisionsjagande mäklaren kan Ganthor vara rätt rådgivare för dig.

All rådgivning från Ganthor är individuellt anpassad och baserad på dialog med den enskilde kunden. Vi tror på konceptet att anpassa lösning efter kunden, inte tvärtom! Inom förmögenhetsförvaltningen tar vi speciellt hänsyn till placeringshorisont, likviditetsbehov och riskbenägenhet.

I uppdraget handlar det om att förstå våra kunders behov & mål samt att skapa förtroende, tillit och ömsesidig respekt och därför förespråkar vi en öppen dialog och fullständig transparens i alla våra kundrelationer.

Information om tjänsten

Portföljförvaltning

Ganthor strävar efter att på ett effektivt och strukturerat sätt skapa portföljer som passar dina preferenser och behov. Genom ett nära samarbete skapar vi en tydlig strategi för investeringar som utgår från din unika situation.

Urvalsprocess

Vi har en solid urvalsprocess av olika finansiella tillgångar och investeringar för att matcha dina behov och önskemål med de bästa förvaltarna. Våra rekommendationer utgår alltid ifrån vad vi själva tror på och kan tänka oss investera i.

Företagsrådgivning

Vi kan bistå dig och ditt företag inom områden som rör företagsstrukturer, cash-management samt optimering av framtida uttag.

Försäkringsrådgivning

Vi förvaltar kapital i försäkringsskal så som tjänstepension, privat pension och kapitalförsäkring för både företag och privatpensioner. Du som kund kan välja mellan en rad olika försäkringsupplägg så som (depåförvaltning, fondförvaltning eller traditionell förvaltning)

Försäkringsrådgivning

Rätt försäkringsskydd för dig och ditt företag

Vi på Ganthor jobbar dagligen med att hjälpa våra kunder att vara rätt försäkrade. Som människa möter vi risker från det att föds till att vi dör och det är vårt mål i att bistå dig och ditt företag och era efterlevande med rätt försäkringsskydd vid vare given tidpunkt.

Vi är en fristående försäkringsförmedlare som kan erbjuda ett brett utbud av riskförsäkringar och sparförsäkringar för dig och ditt företag.

När det kommer till pensionssparande i försäkring kan du hos oss välja mellan en rad olika försäkringsbolag och olika typer av förvaltning för kapitalet (depåförvaltning, fondförvaltning eller traditionell livförvaltning).

Information om tjänsten

Riskförsäkring

Det finns många risker för företagaren som privatperson och för företagets anställda som är svåra att förutse. Samtidigt kan de ekonomiska konsekvenserna bli påtagliga både för familj och företag om ägaren eller en medarbetare blir långvarigt sjuk eller avlider.

Det allmänna försäkringsskyddet i Sverige idag räcker inte långt och konsekvenserna kan bli förödande. Därför är riskförsäkringar ett viktigt komplement för att få en långsiktig, ekonomisk trygghet.

Företagsförsäkring

Varje företag har sitt unika behov och sina risker.  Om en skada inträffar är det viktigt att du har ett fullgott skydd. Via vår samarbetspartner och systerbolag Försäkringskompassen AB erbjuder vi analys och upphandling av alla slags sakförsäkringar för företag.

www.forsakringskompassen.se

Tjänstepensionsförsäkring

De flesta företag betalar in tjänstepension till sina anställda. Vi hjälper dig och ditt företag att hitta rätt tjänstepensionsupplägg.

 

Redovisning & Rådgivning

Redovisning, Bokföring och Rådgivning i centrala Malmö

Letar du efter en redovisningsbyrå som kan hjälpa er med bokslut och årsredovisningar? Eller behöver ni någon som kan avlasta er med den löpande bokföringen? Då ska du kontakta oss på Ganthor Ekonomi.

Hos oss kommer du ha en nära kontakt med din personliga redovisningskonsult.

Ganthor Ekonomi är redovisningsbyrån som jobbar med ett stort personligt engagemang där vi har en nära och direkt kontakt med våra kunder. Hos oss får ni hjälp oavsett om ni är ett litet eller stort företag.

Information om tjänsten

Rådgivning

Vi på Ganthor Ekonomi ser till så att ni har kontroll över er ekonomi och så att företaget följer alla regler och bestämmelser som finns. Som kund hos oss kommer vi ha väldigt bra insyn i ert företag och på så sätt kan vi erbjuda utmärkt rådgivning!

Redovisning & Bokslut

Hos oss får ni hjälp med samtliga steg i redovisningsprocessen. Dessutom får ni en personlig redovisningskonsult som hjälper er med alla frågor som rör ert företags redovisning!

Lönehantering

Låt oss ta hand om ditt företags löneadministration. Vi hjälper er med allt från lönehantering till rapportering och utbetalning. Kontakta oss för att hitta en lösning som passar ert företags behov!

Deklaration

Vi fokusera på er deklaration så kan ni fokusera på det som är viktigt för ert företag! Hos oss tar en specialist hand om er deklaration så allt deklarationsarbetet blir rätt.

Intresserad av våra tjänster?

Kontakta oss idag!