Intresserad av att jobba hos oss?

Kontakta Fredrik Thorgren
Telefon: 0735 – 18 12 11
Epost: rekrytering@ganthor.se

eller se lediga tjänster nedan!

Lediga tjänster

Är du idérik och initiativtagande? Letar du efter en bred roll där din kreativitet får mycket utrymme? Då ska du ta möjligheten att bli en del av vårt engagerade team hos Ganthor!

Beskrivning

Just nu söker vi en marknadskoordinator till Ganthor. Vi ser gärna att du har god kunskaper inom sociala medier-plattformarna. I din roll som marknadskoordinator kommer ansvara för att skapa relevant och intressant content. Du kommer också jobba med att utveckla vårt varumärke och att skapa en gemensam profil för de olika delarna av företaget.

Om dig

Din personlighet är av största vikt för oss. Du är en självgående person som tar egna initiativ för att ständigt driva arbetet framåt. För att lyckas i den här rollen är du lika idérik som prestigelös, både när du tar emot och ger feedback till dina kollegor. Vi ser gärna att du tidigare arbetat inom marknadsföring, i en roll där du varit delaktig i projekt och har en förståelse för vad som krävs för att lyckas med dem.

Klicka här för mer information (PDF)

Beskrivning

Nu söker vi dig som är junior eller med några års erfarenhet som kan hjälpa våra kunder med löpande bokföring, inklusive avstämningar av bankkonton och skattekonto, lönekörning, utskick av lönespecifikationer och bokföring av löner samt kund- och leverantörsreskontra.

Om dig

I rollen som redovisningskonsult sköter du bland annat den löpande bokföringen samt avstämningar åt våra kunder. Du jobbar i team med auktoriserade redovisningskonsulter och teamledare.

Klicka här för mer information (PDF)

Beskrivning

Erfarenhet inom portföljförvaltning, placeringar, försäkringar och pensioner. Vi säljer lösningar som är bra för kund vilket innebär att möjligheten att tjäna snabba pengar inte existerar utan vi fokuserar på att placera kunden på första parkett. Verksamheten som vi bedriver är byggd på långsiktighet och nöjda kunder och det är detta som vi belönar.

Vi söker dig som har:

  • Swedsec och IFU livdiplom är önskvärt.
  • Vettiga värderingar.
  • Hög etik & moral är ett krav.

Intresserad av våra tjänster?

Kontakta oss idag!

Ring oss direkt på

040 – 616 40 90