Välorganiserad redovisning som hjälper ditt företag att växa

Om Ganthor Ekonomi

Trygghet

Vi på Ganthor Ekonomi är medlemmar i SRF (Sveriges Redovisningskonsulters Förbund) och följer alla principer och riktlinjer enligt REX som en nationell standard för redovisningsuppdrag.

Offertförfrågan

Vi vill gärna komma i kontakt med er för att bättre kunna förstå er verksamhet, för att på så sätt kunna lämna offert på våra tjänster. Klicka här för komma i kontakt med oss, skriv lite om vilken typ av tjänster ni efterfrågar, så återkommer vi med mer information.

Följ oss på våra sociala medier

InstagramLinkedin

Rådgivning

Bokslut

Redovisning & Bokföring

Deklaration

Lönehantering

Nominerad till Årets tillväxtbyrå 2020 i Skåne

I oktober kommer ”Årets tillväxtbyrå 2020 i Skåne” att utses och vi kan med glädje berätta att Ganthor Ekonomi AB är en av de nominerade.

Priset delas ut av Revisionsvärlden och mjukvaruföretaget Agoy.

Därför ska du välja oss:

Spara tid och pengar

Låt oss fokusera på ditt företags ekonomi så kan du fokusera på det som du gör bäst, vilket är att ägna tid åt din verksamhet. Vi tar hand om allt från redovisning, bokslut och era deklarationer.

Administrativa tjänster

Låt vår engagerade personal ta hand om era administrativa processer inom ekonomi och lönehantering. Vi kan även bistå med juridisk vägledning via våra samarbetspartners.

Förstå siffrorna

Vi hjälper dig att förstå ditt företags räkenskaper och svara på alla dina frågor.

Molnlösningar för ditt företag

Vi använder oss av Fortnox som är ett smidigt affärs- och bokföringsprogram som ger oss möjligheten att interagera med dig som kund. Programmet erbjuder smarta funktioner som underlättar arbetet med din ekonomi.

Auktoriserade Redovisningskonsulter

Ganthor Ekonomi är en auktoriserad byrå som är anslutet till Srf konsulterna och vi jobbar i enlighet med Rex

Som Srf Auktoriserade Byrå kan du vara säker på att vi arbetar enligt gällande branschstandard och att våra redovisningskonsulter har en gedigen ekonomisk utbildning och flera års erfarenhet i yrket.

Rex är ett ramverk med grundläggande principer och riktlinjer som bygger på att skapa kvalitativa redovisningstjänster och ersätter från januari 2018 den tidigare Reko-standarden.

RSS Tidningen Konsulten

 • Srf dagen 2023: Kanelbullar, experter och späckhuggare mars 17, 2023
  Den stora konferenssalen i bottenplan på Hotel Clarion Sign i Stockholm var fylld till sista plats när dagens moderator Frida... The post Srf dagen 2023: Kanelbullar, experter och späckhuggare appeared first on Tidningen Konsulten.
 • Uppdaterade K2 och K3-regelverk på remiss mars 16, 2023
  Under de år som K2 och K3 tillämpats har BFN fått många frågor kring tillämpningen av regelverken. BFN har besvarat... The post Uppdaterade K2 och K3-regelverk på remiss appeared first on Tidningen Konsulten.
 • Pressmeddelande: Landets vassaste konsulter prisade mars 15, 2023
  Vinnarna är: Årets Srf Auktoriserade Lönekonsult 2022: Malin Lundgren Addea Outsourcing AB, Malmö. Årets Srf Auktoriserade Redovisningskonsult 2022: Jeanette Lidman,... The post Pressmeddelande: Landets vassaste konsulter prisade appeared first on Tidningen Konsulten.
 • Ny momssats igen.. mars 15, 2023
  Vi börjar med det som gäller från och med den 1 april 2023, då höjs momssatsen för reparationer av cyklar,... The post Ny momssats igen.. appeared first on Tidningen Konsulten.
 • Förordning och K-regelverk styr redovisning och beskattning mars 14, 2023
  Privatperson eller företag? Det stöd som började betalas ut i slutet av februari baseras på en förordning som utfärdades den... The post Förordning och K-regelverk styr redovisning och beskattning appeared first on Tidningen Konsulten.

Några av våra kunder

– Våra kunder finns i en rad olika branscher.

Intresserad av våra tjänster?

Kontakta oss idag!